Så hyggelig å møte deg! 

................

Jeg heter Maja Ottesen, er tobarnsmor og sertifisert ansiktsyogalærer. Og mere til!

Etter å ha jobbet mange år som lærer, både på videregående og ungdomsskole så ble jeg rett og slett sykemeldt pga. utbrenthet/utmattelse/burnout i slutten av 2017. Jeg var en skikkelig SUPERWOMAN som taklet ALT og som strekte meg milevis...for alle andre…. utenom meg selv. Jeg gikk på en megasmell!

Jeg måtte faktisk lære meg å prioritere meg selv fra grunnen av, og det var da jeg fant ansiktsyoga! Ansiktsyoga passet helt perfekt for meg om mitt energinivå (som var på bunn akkurat da).

For meg er ansiktsyoga blitt en fantastisk befriende måte å prioritere meg selv på. Jeg blir i godt humør og kommer i en god stemning av å gjøre alle disse rare og morsomme ansiktsyogaøvelsene.

Etterhvert ble ansiktsyoga såpass viktig for meg, at jeg til slutt bestemte meg for at jeg vil spre ANSIKTSYOGAGLEDE til deg også! Kanskje du også trenger en ny måte å PRIORITERE DEG selv på!?!

Ansiktsyoga er en ENKEL og GØY måte å prioritere deg selv på, det tar kun 5-10 minutter om dagen. Du har nemlig over 40 ulike muskler i ansiktet ditt, som du kan trene og stramme opp på samme måte som på resten av kroppen. Ikke minst er ansiktsyoga en helt NATURLIG måte å forebygge, jevne ut og bremse aldringstegnene dine på. Tenk at noe så GØY og ENKELT som ansiktsyoga kan hjelpe deg til å kunne si “Hei til en YNGRE og mer GLØDENDE deg!.

Jeg brenner for å undervise ansiktsyoga til sprudlende og lekne kvinner, damer, mammar, voksne jenter, chiks, babes, divas, fruer, frøkner, husmødre, koner, kjerringer, ladys, tanter, hekser, troll, sjelesøstre, superwomans, venninner og medsøstre i alle aldre, som ønsker å prioritere seg selv på en ENKEL og GØY måte i en travel hverdag.  

Når du gjør noe fint for deg selv så FØLER DU DEG BRA. Når du føler deg bra så GLØDER du fra innsiden og ut!

Ansiktsyoga hjelper deg til å komme i bedre kontakt med din indre og ytre skjønnhet på mange plan og nivåer. 

Jeg gleder meg til å gjøre ansiktsyoga sammen med deg!

“Si hei til en yngre deg!” på en 100% NATURLIG måte uten plastisk kirurgi, fillers eller botox!

Få et fantastisk løft i hverdagen ved hjelp av ansiktsyoga & selfcare 💖

JA! JEG VIL PRØVE ANSIKTSYOGA NÅ!